+34 961 78 45 55
La cesta está vacía
L´HOME BÓ

L´HOME BÓ

Teatro > Teatro
25/09/2020 - Hora: 22:30

Precio: 5 €


 

Compartir publicaciónL’Home Bó és la història d’una amistat i d’una rivalitat. Juliet d’Alginet i el Xiquet de Quart van ser dos totems de la pilota valenciana als anys 40. Julio Palau Lozano i Albert Arnal Navarro, són dos dels més grans pilotaris valencians d’Escala i Corda que ha donat la història del nostre esport autòcton. Una rivalitat forjada al dau i una amistat creixent amb el pas dels anys.

Els trinquets van ser un lloc de resistència, on es parlava, pensava i jugava en valencià. On el poble podia sentir-se lliure. Julio Palau i molts altres com ell van contribuir a que la identitat del poble valencià resistira en una època on es volia acabar amb qualsevol singularitat.

Alberto Arnal, Julio Palau i Antonio Reig són els tres personatges que viuen és aquest espai blanc i a través d'ells explicarem una història d'esport, idiosincràsia i amor. En definitiva, dels valencians i la seva manera de veure la vida en un trinquet. La pilota valenciana com a excusa per a parlar de les persones, de la vida

 

L'Home Bó és una de les figures més importants de l'història i cultura valenciana. L'Home Bó, era aquella persona que davant la comunitat actuava i era considerada com a una persona imparcial, justa i sense cap partidisme; una persona honrada.

 

 

Creación de CatervaTeatro
Repartiment:

Jaume Ibáñez
Robert de la Fuente
Fernando Soler

Espacio escénico Los reyes del mambo

Iluminación Diego Sánchez

Ilustración Andrea Martín

Diseño Carlos Ruiz

 

Agradecimientos a David Quiles, Antoni Reig Ventura, David *Sarasol, Trinquete de Pelayo, Familia Palau y a todo el universo de la pelota valenciana.

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS